joi, februarie 22, 2024

Ultimile articole

Gest extraordinar al unei familii de campioni mondiali și medaliați olimpici

Un gest uriaș facut de o superbă familie de campioni mondiali și medaliați olimpici, Ionela Livia Cozmiuc (dublă campioană mondială de senioare) și Marius Cozmiuc (vicecampion olimpic la Tokyo și vicecampion mondial). Vă multumim, Oameni Magnific. Ionela și Mariusi!

”Uniți putem face bine” scrie Federația Română de Canotaj pe contul său de Facebook. ”Filipovici Florentina (în FOTO, centru) este fostă vicecampioană mondială la juniori în proba de 8+1 feminin. În vârstă de doar 28 de ani suferă de cancer mamar malign cu metastaze. Are 3 copii, o fetiță de 7 ani și doi băieți de 3 și 5 ani. Singurele lor venituri sunt o alocație de 600 de lei și pensia alimentară în valoare de 600 de lei.

În urma campaniei umanitare lansată de Ionela (în FOTO, stânga) și Marius Cozmiuc (în FOTO, dreapta) în această vară, s-a reușit achiziționarea unei case ce a avut un preț de cumpărare de 20.000 de euro. Până în prezent, s-a plătit suma de 15.000 de euro, bani strânși din donații. Mai sunt necesari 5.000 de euro pentru achitarea integrală a casei, însă proprietarul înțelegând situația dificilă în care se află fosta sportivă, a acceptat să vândă casa cu mențiunea ca plata integrală să fie făcută până în primăvara anului 2022.

În continuare, donațiile se pot face în contul RO47BTRLRONCRT0037935802, deschis pe numele BUGA FLORENTINA (numele după căsătorie al fostei sportive).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Posts