vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Ultimile articole

Patronul FCSB, dezvăluiri cu totul neașteptate în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian (FOTO)

La scurt timp de la trecerea la cele sfinte a regretatului interpret de muzică populară, patronul vicecampioanei României la fotbal – FCSB, Gigi Becali, a făcut dezvăluiri șocante despre cauza decesului lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta a afirmat că motivul real nu este cel speculat la televizor. „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină.”

Gigi Becali, oferă noi informații despre incidentul care a uimit întreaga țară. Acesta vorbește despre cauzele decesului lui Petrică Mîțu Stoian.

Invitat în cadrul emisiunii „Punctul culminant”, Gigi Becali a făcut dezvăluiri șocante la scurt timp după trecerea la cele sfinte ale interpretului de muzică populară. Acesta a afirmat public că motivul real care a cauzat moartea cântărețului este altul față de ce s-a vehiculat până acum la televizor.

Gigi Becali (FOTO, jos) a susținut, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, că are informaţii care demonstrează că decesul lui Petrică Mîțu Stoian nu s-a produs din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric, neavând nicio legătură cu camera hiperbară.

„Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a spus Gigi Becali.

„Le zic că nu mai țin minte”

Întrebat dacă le va oferi informaţii anchetatorilor care se ocupă de dosarul regretatului artist, Gigi Becali a spus nu dorește să fie implicat, chiar dacă aceștia vor dori să îl supună unui interogatoriu.

„Le zic că nu mai ţin minte, că altfel aş implica şi alte persoane.”, a explicat acesta.

„Plămânii erau maro, nu roz”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a anunțat public că autopsia a dezvăluit că plămânii fratelui ei aveau o nuanță maro din cauza tratamentului post-covid cu oxigen hiperbaric.

„Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a spus sora răposatului artist.

Ministerul Sănătății a explicat, anterior, că oxigenoterapia hiperbară nu este inclusă în protocolul de tratament după infectare întrucât nu există cercetări pertinente care să dovedească eficienţa în fața contaminării cu noul virus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Posts